The Little Girl Diary

All about today :)
Friday, 27 July 2012 | 08:10 | 0 Strangers

Hai hai. Assalamualaikum. Korang semua sihat? Kita kat sini sihat walafiat je. Hewhew. Lama wooo tak update blog. Yelahh. semenjak dah duduk asrama ni kan. Mana boleh bukak blog ni selalu. Balik pun tak selalu. Sedihh :'/ Wahh, shahdu pulak. Haha.. Ni pun balik 3 hari jea. Syukur lah en dari tak dapat cuti langsung. Sebenarnyaa tak tau nak cerita apa ni. Japp. Err, pagi tadi parents kena datang sekolah amik reportcard. Lepas dah amik tu terus balik rumah. Sampai rumah dalam 11 lebih camtu lah. Sampai je rumah terus contact Farah. Yelahh, dah rindu sangat kat dia en ;D Pastu cakap kat Farah lepas solat jumaat kita nak datang sekolah. Then, kitorang borak borak lah. Bila kita dah pergi sekolah orang first kita jumpa Khalida. Hihi, lepas rindu kat khalida. And sebenarnya hajat kita nak jumpa DIA tapii, siapalah kita en dia nak jumpa. Kecewa sangat hati ni sebenarnya.. Sabar je auu time tu. Rasa nak nangis pun ada. Tapi, fikir balik buat apa kita nangis pasal orang yang dah tak pedulikan kita en? Bazir air mata jea. Hmmm :/ Ramai cakap DIA dah berubah sangat. Berubah macam mana tu tak tahu lah. Biarlahh dia. Kalau dia rasa itu yang terbaik untuk dia, biar dia teruskan. Iee, Allah jea lah yang tahu betapa sakitnya hati ni. Hanya mampu senyum dan terus senyum. Masa dah nak balik tu jumpa GG salam diorang, peluk diorang. Pastu tetibe diorang nangis. Terharu kod diorang nangis sebab rindu kat kita, hehe ;D Juliana jea yang takde masa tu. Yelahhkan, bagi dia PAKWE tu lebih penting dari KAWAN. Nak buat macam mana en. Dia dah pilih jalan tu. Takpe, kita faham. Kayy lah. Nak cerita tu je sebenarnya. Hee!~ Sorry kalau cerita ni berbelit belit. Kbye ♥ Loveyouall :*


Older Post | Newer Post
All right reserved by Nurul Afrina