The Little Girl Diary

I can't be strong.
Friday, 18 May 2012 | 07:31 | 0 Strangers
Hai awak semua! Assalamualaikum. Sihat? Kalau sihat, alhamdulillah.
Nak tahu tak. Hari ni kan nasib kita malangg sangat. Hati kita ni sakit sangat. Tadi ada call masuk, kita tengok nama dia kita laju je angkat. Then, bila kita dah angkat tiba tiba dia cakap nak clash. Sentap gila wooo time tu. Kita pelik sangat dengan dia. First kita ingat dia main main je. Kita gelak jea lah. Pastu dia tanya 'kenapa gelak? Orang series ni.' Eh eh. Sakitnyaa lah hati ni. Kita tak tahu kenapa kita bodoh sangat time tu. Kita tak mampu nak cakap apapa. Yang kita boleh cakap 'Hm,kay' Itu jea. Ya allah. Kau tabah kan lah hati hamba mu ini. Betapa besarnya dugaan yang kau beri kepada ku. Lepas satu, satu masalah datang. Semua kawan kita kata chill chill. Memang makhluk Allah yang bernama Nurul Afrina ni kena chill eh? Kena jaga perasaan orang lain sampai hati sendiri pun dah tak terjaga. K, fine. Memang kita tengah chill sekarang ni demi perasaan orang lain. Apa salah kita kat dia pun kita tak tahu. Apa lagi yang tak cukup kita bagi kat dia? Kasih sayang? Duit? Apa lagi? Semua yang dia nak kita dah bagi. Macam ni ke balasan yang dia bagi kat kita? Hari hari dia cakap 'Saya sayang awak' Tapii, dia hanya mampu ucap dan dia tak mampu nak buktikan yang dia betul betul sayang kat kita. Hurm. Maybe kita bukan yang terbaik untuk dia and dia dah jumpa yang lebih baik dari kita. Cukup lah sekadar tengok dia bahagia. Semua tu pun boleh buat kan kita bahagia. K --' Kita sayang Muhammad Daniel Ashraff Bin Muhd Rudzi ♥ Kbye Kbye :')

Older Post | Newer Post
All right reserved by Nurul Afrina