The Little Girl Diary

Muhammad Daniel Ashraff , ILOVEYOU ♥
Wednesday, 14 March 2012 | 09:06 | 0 Strangers

Hi , assalamualaikum sayang sayang sekalian :')

Korang apa khabar? Lama aku tk update . Winduuu oh sama ini beloggg! ♥ Dah bersawang sawang . K , aku tipu --' Holidayy ni korang tak pergi mana mana ke? Hm , untunglah siapa yang pergi tu kan . Tak macam aku ni , duduk rumah menghadap komputer je 24 jam *kesat air mata* Hihi . Okay lah . Aku nak cerita pasal sayangg aku ni *gedik kejap* Hari jumaat , 9 mac hari tu kan dia nak jumpa aku . Soo , aku pergi lah jumpa dia dekat depan megabyte . #betul ke tak aku eja tu?Hehe . Sumpah segan gilaa oh time tu . Mula mula kitorang borak borak kosong je . Then , tiba tiba dia tanya . "Afrina , kalau aku mintak couple dekat kau , kau terima tak?" Lepas dia cakap tu . Aku senyummm je :') Tak tahu dah nak cakap apa dah . Lepas tu dia cakap "Nak tak?" Aku dengan bangga nya cakap nak lah kan . Wooo! Gentle gilaa , hahaha :D Jangan jealous :p Mwehehe :'3 Sebenarnya aku takut tau nak terima dia . Bukan apaaa . Nanti kang Munirah kata aku apa pulak kan . Yelah , dia kan suka daniel . Tapii , aku ingat apa yang bestie (Ara) aku cakap . Dia kata kau tak payah fikirkan sangat Munirah tu  . Dia kan dah ada Ajim . Hee!~ Thank you Ara sebab faham perasaan aku . Sayang kau :* Btw , I miss our moment with you on last friday , Muhammad Daniel Ashraff ♥

Older Post | Newer Post
All right reserved by Nurul Afrina