The Little Girl Diary

I love you ♥
Friday, 27 January 2012 | 06:49 | 0 Strangers
 

Assalamualaikum and heyy readers .
Hurm :) Korang apa khabar ? Best cuti ? Aku bosan lah . Tak tahu nak buat apa . Err , sorry sebab aku dah lari tajuk ni . Gambar kat atas ni memang ada kena mengena dengan entry aku kali ni :') Please Stay Sayangg! Okayy , I love you so much! Siapa? Alahh , budak tu lah . Takkan tak kenal kot . DIA lah . Hehe . Ermmmm , aku sayangg dia sangat-2 . Tak tahu lah kalau-2 dia tak sayangg aku . Tapi , kenapa dia buat aku macam ni . Sakit hati aku . Time dia kol aku tadi . Memang aku menangis . Tapi , aku taknak cakap dengan dia yang aku nangis . Aku pon tak tahu kenapa dia mintak 'clash' . Aku tanya dia tak jawab . Ermmm :( Sedihh woo *kesat air mata* . Aku sayangggg dia sangat-2 ! Tapi , apa yang dia bagi kat aku ? Dia sakit kan hati aku . Err , tak tahu nak cakap macam mana lagi . Apa salah aku kat dia pon aku tak tahu . Sampai hati dia buat aku macam ni . Hurmm , apa boleh buat kan . Terima jea lah kenyataan . Kalau dah jodoh tak kemana kan =,=' Iloveyousomuchshafrin ♥


Older Post | Newer Post
All right reserved by Nurul Afrina