The Little Girl Diary

Yayaya !
Wednesday, 7 December 2011 | 09:05 | 0 Strangers
Assalamualaikum .
 
Aku bosan gila lah hari ni . Dah tak tahu nak buat apa . Hurm . Tadi masa aku tengah belek-ii blog Kak Lyssa , aku adalah baca satu tips ni . Tajuk dia Nak follower beriban . So , aku tekan je lah kan . Then , aku bacalah apa yang kak lyssa tulis . Aku pon ikutlah cara tu . Taptaptap , memang menjadi pon . Yeah! Haha . Aku join group ini je . Pastu aku promote blog aku . Hewhew . Tak malukan aku ? Kesah ape aku . Hee!~ Kalau korang rasa tips yang Kak lyssa bagi tu bagus untuk korang , ikut lah . Confirm banyak korang punya follower . Macam aku tadi follower aku 54 . Now , 100 ++ . Haha . Takda lah banyak pon kan . Tak macam blog orang lain yang dah 30 000 ++ tu . Dorang hot letteww ! Hehe .Dahlah . Itu je nak share dengan korang hari ni . Daa! Jumpa dekat new post okayy ;)

Older Post | Newer Post
All right reserved by Nurul Afrina