The Little Girl Diary

Ombak rindu ♥
Saturday, 10 December 2011 | 03:03 | 0 Strangers
Assalamualaikum .
 

Atotototo gila ! kite nak sgt-sgt tgk cite OMBAK RINDU :( . Memang sure bila keluar je cite tuh terus orang bergedek-gedek serbu satu panggung tuh ! fuhh, yela mane taknya nak pulak si pelakon lelaki yang kacak tuh Aaron aziz, si comel melecun Lisa surihani and si cantik Maya karin tuh acting :) .tiket pon kompem dah sold out punya lha . !  Ada babak-babak yang sedih sampaikan mengalirkan air mata lah ! i was like woohhhhh!! :o Atototo pasti kaw-kaw lha ! bila dah ramai yang ckap best, teruslah semangat ni berkobar-kobar  nak tengok . Yela, aritu mse pegi pom tak keluar lagi pon filem tuh .Ayoyoyoyo, sekarang semua org sibuk, takde mase nak spend time ngan kite yang cute mute nim :P . Lepas dah paksa-ii ayah pergi tengok , akhirnya dapat jugak aku tengokcerita tu . Huh . Betul orang cakap , sedih gila lah cerita tu . :D

Older Post | Newer Post
All right reserved by Nurul Afrina