The Little Girl Diary

Tentang Dia =)
Wednesday, 23 November 2011 | 07:29 | 0 Strangers
Assalamualaikum

Gamba tu saje je . Takda kena mengena pon . [=

Hurm , Tadikan . Time aku tengah text dengan dia .Mulaa-ii memang syok lah kan .Gelak-ii lahh .Pastu , Tetibe je dia anta msg panjang gila .Aku ingat apa lah yang panjang sangat dia send .Then aku bace lah .WootWott , Jiwang gila meyh !Sejak bilaa diaa jadi jiwang pon aku tak tahu .Hm , nak tau diaa send ape tak ? Dia kata ,

' Sayang , kalau u betul-betul sayangkan i . 
Jangan tinggal kan i tau .
Jangan tangkap gambar dengan lelaki lain
tanpa pengetahuan i .
Tuh pon kalau u betul-betul sayang kat i lah .
Kalau tak sayang , takpe lah .
And , u kalau ade pakwe lain .
Please jangan sombong dengan i .
Lagi satu , Kan i dah topup kan u .
Jangan msg ngan laki lain pulak .
Kalau u sayang kat i .
Please , sayang kat i sorang je .'

Yeah , Tuh lah yang dia cakap kat aku .Menangis aku baca :)Aku kesian gilaa kat diaa .Tahun depan , aku terpakse tinggalkan diaa .Aku sayangg diaa sangat .Aku hope diaa tak lupakan aku .

ILOVEYOUSOMUCH ,
   


Older Post | Newer Post
Gamba tu saje je . Takda kena mengena pon . [=

Hurm , Tadikan . Time aku tengah text dengan dia .Mulaa-ii memang syok lah kan .Gelak-ii lahh .Pastu , Tetibe je dia anta msg panjang gila .Aku ingat apa lah yang panjang sangat dia send .Then aku bace lah .WootWott , Jiwang gila meyh !Sejak bilaa diaa jadi jiwang pon aku tak tahu .Hm , nak tau diaa send ape tak ? Dia kata ,

' Sayang , kalau u betul-betul sayangkan i . 
Jangan tinggal kan i tau .
Jangan tangkap gambar dengan lelaki lain
tanpa pengetahuan i .
Tuh pon kalau u betul-betul sayang kat i lah .
Kalau tak sayang , takpe lah .
And , u kalau ade pakwe lain .
Please jangan sombong dengan i .
Lagi satu , Kan i dah topup kan u .
Jangan msg ngan laki lain pulak .
Kalau u sayang kat i .
Please , sayang kat i sorang je .'

Yeah , Tuh lah yang dia cakap kat aku .Menangis aku baca :)Aku kesian gilaa kat diaa .Tahun depan , aku terpakse tinggalkan diaa .Aku sayangg diaa sangat .Aku hope diaa tak lupakan aku .

ILOVEYOUSOMUCH ,
(Muhammad Aiman Bin Nurakman Hakim)  
   


Older Post | Newer Post
All right reserved by Nurul Afrina