The Little Girl Diary

I'm Gonna Miss My Friend And My School
Sunday, 20 November 2011 | 20:34 | 0 Strangers

Yeahh !
I'm gonna miss all my friend and my school .
I will miss this school .
Thxs to all teacher yang sudi mengajar aku .
Dari aku darjah 1 hingga lah ke darjah 6 .
Hm , kepada kawan-kawan aku .
Terutamanya , Farah Aliah , Hanisah , Khalida
Thnxs sebab korang sudi kawan ngan aku .
Aku gembira sangat dapat kawan macam korang .
Susah , Senang kita hadapi bersama .
And , Aku nak mintak maaf kat korang .
Kalau selama kita kenal neyh ,
aku ade buat korang marah and sakit hati .
Hope korang maaf kan aku .
Korang memang t'baik lah gang .
Aku suke sangat2 kawan dengan korang .
Iloveyou AllSo Muchhh ! :*

Older Post | Newer Post
All right reserved by Nurul Afrina